Grafische meewerkstage

Jij kunt jouw grafische en technische kwaliteiten uitstekend combineren, bent creatief en ziet alleen maar uitdagingen, dan zijn wij op zoek naar jou! OCC Crossmedia B.V. biedt je een toffe stage waarbij je alle ins en outs van het bedrijfsleven leert kennen. Je zult van idee tot eindproduct betrokken zijn en veel relevante werkervaring opdoen.

OCC Crossmedia B.V. is een fullservice communicatie-/reclamebureau. Onder OCC Crossmedia B.V. vallen verschillende labels waarmee diverse doelgroepen worden bediend (Superdrukker.nl, Almanakken.nl). Naast de online dienstverlening (bouwen van websites/ webshops/brandstores, inrichten online marketing en social media campagnes) beschikt OCC Crossmedia B.V. tevens over een compleet ingerichte productie-afdeling op het gebied van digitale printproducties.

Je bent zelfstandig, hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat je taken grondig, geordend en zorgvuldig worden uitgevoerd. Tijdens de stage wordt je écht onderdeel van ons team en schakel je met verschillende afdelingen zoals marketing, sales en productie. Je ondersteunt het team met het vertalen van ideeën en concepten naar sprankelende ontwerpen maar komt ook zelf met voorstellen die net iets leuker, beter en verrassender zijn.

 

Wij bieden stages aan in verschillende functies, zoals:

  • UX Design

  • Technisch- en/of creatief DTP’er

  • Applicatie ontwikkelaar

  • Project-/ordermanagement

Mocht jouw vakgebied er niet tussen staan en denk je dat je een waardevolle toevoeging bent aan ons team? Neem dan altijd contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek.

 

Wij bieden:

  • We bieden je een gezellige werkplek op een inspirerend kantoor in hartje Breda met uitzicht op de haven (loopafstand vanaf CS Breda).

  • Afwisselende werkzaamheden met ruimte voor eigen inbreng

  • Brabantse gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel

 

Lijkt deze uitdagende functie jou wel wat? Stuur dan een mail naar melanie@occ-crossmedia.nl met hierin een korte motivatie en jouw cv en we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Heb je vragen over deze functie? Bel dan 076 – 5144 601