Commerciële economie meewerkstage

Ben jij een 3e-jaars HBO student (bij voorkeur in de richting marketing/communicatie) en op zoek naar een leuke uitdagende meewerkstage? Ben jij creatief, ondernemend en weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken een commerciële duizendpoot ter ondersteuning van ons marketing team. Tijdens de stage wordt je écht onderdeel van het marketingteam en ga je aan de slag met verschillende werkzaamheden waardoor je veel kennis en werkervaring opdoet. We betrekken je bij de dagelijkse (sales)werkzaamheden voor onze verschillende webshops, het ontwikkelen van marketingcampagnes (zowel online als offline), social media, marketingoverleggen, creëren van content en nog veel meer. Met jouw natuurlijke drive en nieuwsgierigheid help je ons de marketingactiveiten naar een hoger niveau te tillen.

OCC Crossmedia B.V. is een fullservice communicatie/reclamebureau. Onder OCC Crossmedia B.V. vallen verschillende labels waarmee diverse doelgroepen worden bedient (Superdrukker.nl, Almanakken.nl). Naast de online dienstverlening (bouwen van websites/ webshops/brandstores, inrichten online marketing en social media campagnes) beschikt OCC Crossmedia B.V. tevens over een compleet ingerichte productie-afdeling op het gebied van digitale printproducties.

 

Wij bieden:

  • We bieden je een gezellige werkplek op een inspirerend kantoor in hartje Breda met uitzicht op de haven (loopafstand CS Breda)

  • Afwisselende werkzaamheden met ruimte voor eigen inbreng

  • Brabantse gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel

 

Wij zoeken:

  • Minimaal 4 maanden beschikbaar (5 dagen per week)

  • HBO werk- en denkniveau

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (woord en geschrift)

  • Kennis van Photoshop, Indesign en Illustrator is een pre

 

Lijkt deze uitdagende functie jou wel wat? Stuur dan een mail naar melanie@occ-crossmedia.nl met hierin een korte motivatie en jouw cv en we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Heb je vragen over deze functie? Bel dan 076 – 5144 601