OCC Crossmedia ontzorgt je in alle communicatievraagstukken. Samen met jou zetten we ons 24/7 in om jouw merk nog sterker te maken door creatieve ideeën tot leven te brengen, in zowel online als offline communicatie.

Het jaar is nog niet voorbij maar wij bereiden ons alvast voor op het volgende jaar. Daar mag de welbekende OCC kalender natuurlijk niet aan ontbreken. Heb jij hem al in huis? Vraag hem nu direct aan en je ontvangt de kalender nog voor het einde van het jaar in de brievenbus!

De stad Breda staat centraal in de nieuwe jaarkalender van OCC. Sinds dit jaar is OCC Crossmedia terug aan de Haven van Breda, de plek waar het meer dan 100 jaar geleden allemaal begon. Daarnaast is Breda uitgeroepen tot Beste Binnenstad en daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op. Kom gerust eens bij ons langs in de Parel van het Zuiden!

We willen je bedanken voor het afgelopen jaar en zien uit naar een nieuw jaar waarin we samen verder groeien.