Terugkijkend op een succesvol jaar was het voor OCC Crossmedia onvermijdelijk; nog een investering in een digitale drukpers dit jaar in samenwerking met Xerox.
Met de komst van de uitbreiding wordt er een belangrijke basis gelegd voor groeidoelstellingen voor de komende jaren. ‘Om te blijven groeien zal er verder geïnvesteerd worden in kwaliteit en flexibiliteit’ aldus Mark Vermijs, CEO bij OCC Crossmedia.

De vraag naar snellere- en zelfs next-day leveringen wordt steeds groter en met de extra digitale drukpers kan hier nog beter op in gespeeld worden. Ook qua mogelijkheden biedt de digitale drukpers meer opties. Zo kan de machine tot maximaal 640 x 344 mm bedrukken wat vrij uniek is in de productiemogelijkheden binnen Nederland.

Niet alleen de investering in de nieuwe digitale drukpers zorgt voor de capaciteitsvergroting, ook de investering in de snellere vouw-hechtmachine en lamineermachine zorgt ervoor dat we kunnen voldoen aan de steeds grotere behoefte aan snelle leveringen.